apk

APK

De APK is een wettelijk verplichte keuring, die losstaat van het onderhoud aan je auto. Je kunt de APK-keuring bij Autobedrijf Peter Bek combineren met een onderhoudsbeurt. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaal je zelfs niets voor de APK!
Kosten voor enkel een APK zijn €37,50.

BROKEN

ONDERHOUD

Door regelmatig onderhoud voorkomt u dat er dure reparaties nodig zijn. Wilt u de zekerheid dat uw auto in goede conditie verkeerd, dan is een kleine beurt een goede optie. Met een kleine onderhoudsbeurt worden de belangrijkste zaken nagekeken, vervangen of bijgevuld. Zo gaat u zonder zorgen op weg. Bij ons kunt u daarnaast ook terecht voor een uitgebreide onderhoudsbeurt aan uw auto.

Hands of a mechanic wearing blue gloves working on a car engine with a spanner in a concept of maintenance and repair

REPARATIE

Auto reparatie of aircoreparatie nodig? Startmotor kapot? Dan bent u bij Autobedrijf Peter Bek aan het juiste adres. Wij repareren uw kapotte startmotor, vervangen de distributieriem of vullen de airco bij. Kapotte onderdelen worden bij ons altijd vervangen door het beste alternatief.

werkplaats2

BANDEN

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Daarnaast is ook het balanceren en uitlijnen belangrijk, want daardoor ontstaan minder trillingen in het stuur en bespaart u ook nog eens behoorlijk op brandstof. Heeft u onverhoopt een lekke band of een klapband? Wij staan altijd voor u klaar.
Slim met uw tijd omgaan, combineer dan het wisselen van uw banden met een onderhoudsbeurt of APK.